قابلاطمینان ترین خودروی جهان چیست؟
در جدیدترین مطالعهٔ قابلیت اطمینان خودروهای سهساله جیدی پاور، مشکلات خودروها افزایش قابلتوجهی داشته که ناشی از چالشهای دوران کرونا است.
هرچند جهان از دوران کرونا فاصلهٔ زیادی گرفته ولی صنعت خودروسازی همچنان با تأثیرات ماندگار این همهگیری جهانی خصوصاً در مورد قابلیت اطمینان خودروها دستوپنجه نرم میکند. مشکلات دوران کرونا مثل اختلال در زنجیرهٔ تأمین قطعات، کمبود نیمرسانا و کسری نیروی کار همچنان گریبان گیر خودروسازان است و جدیدترین مطالعهٔ جیدی پاور نشان میدهد این مشکلات به قابلیت اطمینان خودروها لطمهای جدی زده است. به گفتهٔ جیدی پاور، تعداد مشکلاتی که خودروهایی با عمر سه سال گزارش شده به بالاترین سطح از سال ۲۰۰۹ رسیده است.
بااینحال، در همین شرایط هم برخی خودروسازان بهتر عمل کرده و برخی پیشرانهها قابلاعتمادتر بودهاند. مشکلات خودروهای الکتریکی در این مطالعه ۳۳ PP100 کمتر شده و حالا این خودروها پس از مدلهای هیبریدی با ۱۹۹ PP100 و خودروهای درونسوز با ۲۰۰ PP100 در رتبهٔ سوم قرار گرفتهاند. از سوی دیگر، خودروهای پلاگینهیبریدی بیشترین مشکلات را داشتهاند. در بین خودروسازان نیز لکسوس و بیوک به ترتیب با ۱۴۰ و ۱۴۳ مشکل در هر صد خودرو، بهترین عملکرد را داشتهاند. مزدا، تویوتا، کادیلاک، شورلت، جیامسی، پورشه، بامو، مینی، کیا و هوندا هم دیگر خودروسازانی هستند که قابلیت اطمینانی بالاتر از میانگین داشتهاند. قابلاعتمادترین خودروی این مطالعه هم تویوتا آوالون بوده است.
از سوی دیگر، چندین برند بزرگ با مشکلاتی بیشتر از حد متوسط مواجه بودهاند. فولکسواگن با ۲۸۵ مشکل در هر صد خودرو، بدترین عملکرد را داشته و پسازآن کرایسلر با ۲۸۲، جیپ با ۲۷۵، آئودی با ۲۷۳ و لندروور با ۲۷۰ رتبههای آخر جدول را پر کردهاند. با وجود اوضاع نا به سامان قابلیت اطمینان خودروها، یکی از مدیران جیدی پاور گفته است: هرچند افزایش مشکلات خودروها در مطالعهٔ امسال ممکن است برای خودروسازان و مالکین خبر بدی باشد ولی باید به یاد داشته باشیم که در این مطالعه، خودروهای سه سال پیش بررسی شدهاند که در زمان اختلالات بزرگ صنعت خودروسازی ساخته شدهاند.
بهعبارتدیگر، از خودروهایی که در میانهٔ یک کابوس لجستیکی از خط تولید خارج شدهاند نباید انتظار تجربهای بدون مشکل را داشت.
دیدگاهتان را بنویسید